•  

Gezellige nieuwjaarsreceptie met goed bewaarde onthullingen.

Nadat afgelopen zondag de sporters, supporters, vrijwilligers en sponsors binnen waren gedruppeld werden ze rond 14:30u van harte welkom geheten door voorzitter Cees van Drunen. In zijn welkomstwoord gaf hij aan een bloeiende vereniging te zien die midden in de samenleving staat en maatschappelijk betrokkenheid toont. Een plek met zeshonderd actief voetballende en korfballende leden, maar ook een plek waar ouders van jeugdleden, supporters en andere belangstellende veel plezier en sportiviteit aan beleven. Een vereniging die kan steunen op de onmisbare steun van een grote groep vrijwilligers, die een belangrijke bijdrage leveren aan een veilig en gezond sportklimaat. De sportclub prijst zich gelukkig met de talrijke sponsoren die ons ondersteunen, het gezelligste en meest klantvriendelijke clubhuis van de omtrek en een fantastische en zeer actieve supportersclub. ….. Kortom een club om trots op te zijn……
De toekomst kan dan ook met vertrouwen tegemoet gezien worden, als een financieel sterke vereniging, met aandacht voor maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en gezondheid. Om dit te bewerkstelligen zijn we altijd nog op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen, want ook hier geldt vele handen maken licht werk. De voorzitter sloot af met de woorden "Ik wens u mede namens het bestuur in 2023 verbondenheid, veerkracht en sportiviteit toe. Gelukkig Nieuwjaar". De voorzitter van supportersclub Hans Heesakkers voegde hier aantoe dat zij hopen veel sportiviteit op de velden te zien en wenstte de aanwezige gelukkig nieuwjaar.

Na een muzikale intermezzo werden de jubilarissen Daphne Kastelijn, José Bakker-van den Heuvel en Noortje van Rossem-v.d. Steen gehuldigd voor hun 25 jaar lidmaatschap van de korfbalafdeling. Waarna Koen Plieger (40jaar)Hemke vd Aa (50 jaar) en maandagochtendploeg (>550jaar) ook voor hun jubileum in het zonnetje werden gezet. (Meer informatie, proclamaties en foto's klik op de namen of kijk op betreffende pagina op de website).

Na een wat langere muzikale intermezzo nam Hans de microfoon ter hand en wist de spanning erin te houden bij het uitdelen van de duimpjes die geplaatst worden op de tribune. De eer kwam dit jaar toe aan John van de Westelaken, Sjors vd Aa en Edmay. Daarnaast hadden Harry Minkels en Brian van der Steen omdat ze er niet bij konden zijn al eerder een Duimpje ontvangen. (Meer informatie en foto's klik hier).

Als laatste werden de Flashheld en Groen Witter bekend gemaakt. Deze krijgen een tegel in de walk of fame. Als eerste nam Dennis het woord en na korte introductie verzocht hij Fenny Sterks om naar voren te komen. Na de proclamatie werd de tegel voor de Flashheld 2022 onthuld en werd ze door de aanwezige van harte gefiliciteerd.(Meer informatie en foto's klik hier).
Even later nam Hans het stokje over om de Groen Witter 2021 bekend te maken. Deze ging postuum naar Henk Kerste die ons vorig jaar helaas is ontvallen. Zijn dochter Miranda en schoonzoon Willem onthulde samen de tegel. (Meer informatie en foto's klik hier)
Sluwheid, verrassing en een 2 jaar goed bewaard geheim kwam er aan te pas bij de onthulling van GroenWitter 2022. Hij dacht voor zijn zoons maar bij de onthulling zelf, die hij samen met kleindochter Bente, stond zijn eigen naam Giel van Emmerik op de tegel. Verbazing alom. (Meer informatie en foto's klik hier)

Onze dank gaat uit naar Dave Brokken die de muzikale omlijsting verzorgde en Ons Clubhuis beheerders Daniella en Iwan en de dames die de lekker hapjes en koele drankjes serveerden in het sfeervolle ingerichtte Clubhuis. Voor deze en andere foto's van de nieuwjaarsreceptie klik hier

Wij kijken terug op een gezellige nieuwjaarsreceptie met mooie onthullingen. We wensen dan ook iedereen een sportief en gezond 2023. 

De Activiteiten commissie, Supportersclub Den Dungen en Sportclub Den Dungen.

Terug naar het overzicht