•  

Maandagochtendploeg - meer dan 550 jaar lid

Maandagochtendploeg is een team dat alles bij elkaar al ruim 550 jaar op verschillende vlakken actief is bij onze vereniging of het nu was als voetballer, leider of allerlei andere staftaken. De maandagmorgenploeg betsaande uit Gerard Kastelijn, Peter van de Boogaard, Hendrik van de Boogaard, Ad Broere, Henk van de Veerdonk, Henk van der Doelen, Jo van Alebeek en Willibert van Leeuwen. Dit allemaal met de ondersteuning en aansturing van Gerard vd Heijden, Marcel van Krieken, Frank vd Doelen en Toon Roefs.

Iedere vereniging die ons sportpark bezoekt is onder de indruk van hoe het er uitziet. Een zodanig prachtige accommodatie in een klein dorp als Den Dungen. Vaak is de verbazing dan ook groot als we vertellen dat het sportpark inmiddels zijn 9e seizoen ingaat. En ……. het ziet er nog steeds fantastisch uit ……………. En dit is voor een groot gedeelte te danken aan onze maandagmorgenploeg

Toen in 2009 de maandagmorgenploeg noodgedwongen de nodige mutaties onderging, was het Henk Kerste die het initiatief nam om met de klussenploeg een doorstart te maken. Henk verzamelde een aantal oud ploegmaten (aangevuld met enkele mensen die al werkjes voor de club deden) om zich heen en nam de coördinatie van de maandagmorgenploeg op zich. Helaas is Henk ons eind 2021 ontvallen. Maar deze groep zet het gedachtengoed van Henk voort en is iedere maandagochtend actief met het uitvoeren van allerlei bij de club voor handen zijnde werkzaamheden.

Vanuit het bestuur van sportclub Den Dungen zijn wij dan ook van mening dat het hoog tijd wordt ze hiervoor eens apart in het zonnetje te zetten.

Wij willen dan ook graag iedereen van de maandagmorgenploeg inclusief partner uitnodigen voor een special jubileum diner om alle jubileums tegelijkertijd te vieren. Op deze avond zullen we dan gezamenlijk terugkijken en herinneringen ophalen aan alle mooie momenten die we in die jaren bij SC Den Dungen samen hebben beleefd.

Terug naar het overzicht