•

Den Dungen JO14-1

za 20 apr: Den Dungen JO14-1 - Berghem Sport JO14-2 (1 - 0)

Na het mooie verslag van vorige week door reporter Carla, waarvoor dank natuurlijk, nu weer de vaste verslaggever aan het woord. We hebben een mooie competitie met ploegen die aan elkaar gewaagd zijn helaas staat de koploper net te ver weg maar plaats 2 is nog steeds een optie ondanks we nu nog een na laatste staan. Dus met nog 3 thuiswedstrijden voor de boeg en 3 overwinningen dan moet het misschien nog lukken. Maar gewoon van wedstrijd tot wedstrijd kijken dus nu Berghem sport. Vorige keer was het gelijk en we stelden een plan op om vandaag te winnen gevolgd door een goede warming up. In de eerste helft een wisselende pot maar echt in ons spelletje kwamen we niet. Het was ook niet dat we in de problemen kwamen maar konden geen vat krijgen op de tegenstander. De eerste helft liep al tegen het einde toen Terry via een inworp de bal kreeg, met een sterke solo kwam hij in schietpositie en liet een vuurbal richting goal gaan die de keeper niet durfde aan te raken 1-0. We hielden deze stand vast tot aan de rust. Silas die even was komen kijken voor wat tactische aanwijzingen in rust zette dus iedereen op zijn plaats. Dus na rust een iets ander DD. We werden een paar keer gevaarlijk door Niels en Terry maar de stand bleef 1-0. Onze achterhoede speelden een sterke pot want Henri kreeg weinig tot niets te doen en kon zo zijn doel schoon houden. Het leek erop dat we een penalty verdienden maar de scheids besliste anders en gaf Terry en een speler van Berghem een gele kaart toen die even aan het praten waren. Dus even met tien tegen tien. Ook dit maakte voor ons niks uit en de 4 minuten blessuretijd eveneens niet waardoor we met 1-0 wonnen. Jongens prima wedstrijd nu nog 2 te gaan en dan zullen we zien waar we staan. WWW: Doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg.

za 11 mei 13.15u Den Dungen JO14-1 - Boxtel JO14-1

0389 Onder 14 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)