•  

Flashheld 2022 - Fenny Sterks

Onze Flash held is op 38 jarige leeftijd lid geworden van de club nadat haar dochter in 1991 had besloten om te gaan korfballen met klasgenoten. Ze vond dit zo leuk dat ze zelf in 1993 actief speelster is geworden, wat betekend dat ze dit jaar 30 jaar lid is van Flash. Vanaf het eerste moment was ze direct actief in allerlei vrijwilligerstaken. Voor zover bekend is ze direct begonnen bij de recreanten waar ze een allround fanatieke speelsters bleek te zijn met maar 1 stand, namelijk er altijd vol voor gaan. Door enkele blessures is ze uiteindelijk na ruim 20 jaar gestopt als spelend lid, maar gelukkig wel betrokken gebleven bij de club.

Training geven en coachen aan de jeugd ging jou ook altijd goed af en deed je vol overgave. Je geduld met de kinderen is te prijzen en voor jou is ieder kind gelijk. Of het gaat om een groot talent of een lid dat puur komt voor het plezier, voor jou maakt het geen verschil, ieder kind is hetzelfde. Gedreven coacht je langs de lijn, maar straalt ook de rust uit richting het team om samen tot het beste resultaat te komen. De afgelopen jaren heb je ook veel bijgedragen aan het werven en begeleiden van nieuwe jeugdtrainsters waardoor je zelf uiteindelijk in juni 2022 een stap terug hebt kunnen doen en het daarmee netjes achtergelaten hebt.

Ook als scheidsrechter was je binnen de lijnen te vinden. Je hebt je jeugddiploma in 1997 behaald en daarna jarenlang actief gefloten.

En dan het korfbalkamp, daar ben je ook op alle onderdelen actief geweest. Van de keuken tot het begeleiden van een groepje, het maakte voor jou niets uit.
Ook heb je daar altijd de Playbackshow georganiseerd, het was dan niet de Henny Huismanshow, maar de Fenny Huisvrouw show. Vele verkleedpartijen met de rest van de leiding en de kinderen zorgde zo altijd voor veel plezier. Zo ook de keer dat je alle kinderen uit bed had gehaald die er net op lagen om zo een polonaise te lopen op feestmuziek, dat bracht gemengde reacties bij de rest van de leiding, maar achteraf kon iedereen er om lachen, zeker de kinderen, en daar ging het om.

In het algemeen heb je altijd klaargestaan voor de club. Zo was je ook altijd een vaste kracht voor de plantenactie. Deze heb je jarenlang georganiseerd toen het nog alleen bij de korfbalvereniging was.
Moest het materiaalhok een keer nagelopen of opgeruimd worden, jij was er altijd.

In je vrije tijd hou je van wandelen en fietsen samen met je man Ger en geniet je van je kinderen en van je 7 kleinkinderen (5 kleindochters en 2 kleinzoons).
Op vrijdag maken jij en Ger samen een planning voor het weekend wie er waar gaat kijken om ervoor te zorgen dat er niemand overgeslagen wordt en zoveel mogelijk korfbal en voetbalwedstrijden bezocht kunnen worden. En ondanks dat je zelf gestopt bent, ben je ook nog regelmatig te vinden langs de lijn bij je oude team of bij dochter Linda. Op die manier zien we je gelukkig nog regelmatig op het sportpark.

Wat is er mooier dan een kroon te kunnen zetten op deze prachtige carrière bij de club nu je een stapje terug hebt gedaan! Fenny Sterks, jij bent meer dan terecht de Flashheld van 2022!

Flasheld 2022 Flasheld 2022

Flashheld 2022

Flashheld 2022

 

Terug naar het overzicht