•  

Proeftrainen of lid worden?

Wil je een gratis proeftraining volgen bij onze Sportclub of misschien wel lid worden van onze sportclub? Vul dan onderstaande formulier in! 

Na aanmelding neemt de betreffende coördinator zo spoedig mogelijk contact op om het verder te regelen.

Na het proeftrainen

Hopelijk heb je na het volgen van de proeftrainingen een beter beeld of dit de sport is die je leuk vindt. Wil je verder gaan met trainen en ook wedstrijden gaan spelen?

Geef dat dan door aan je coördinator. Na inschrijving en goedkeuring door SC Den Dungen ben je echt lid en wordt je bij een team ingedeeld.

Contributie

De door het bestuur vastgestelde contributieregeling die van toepassing is te vinden in het huishoudelijk reglement.

Het streven is er om de sport bij SC Den Dungen voor iedereen toegankelijk te houden; in het bijzonder willen we ook kinderen uit arme gezinnen sport laten beoefenen. Vanuit armoedebeleid geldt voor deze doelgroep dan ook een bijzondere regeling. Wanneer leden of ouders van jeugdleden menen hiervoor in aanmerking te komen, kunnen ze contact opnemen met de vertrouwenspersonen van SC Den Dungen, die te vinden zijn bij commissie algemeen op de web pagina contact . Of stuur een bericht naar vertrouwenspersoon-voetbal@scdendungen.nl of vertrouwenspersoon-korfbal@scdendungen.nl.

 

Aanmeldformulier

Geboortedatum