•  

Hemke van der Aa - 50 jaar lid

Toen Hemke nog als voetballer actief was, kon je op hem rekenen als het op verdedigen aankwam. Hoewel zijn aanvallende tegenspelers vaker groter van stuk waren, stond hij zijn mannetje. Hij schuwde daarbij het stevige werk niet, maar zocht toch vooral naar voetbaltechnische oplossingen. Samen met een aantal vrienden beleefde hij een mooie tijd in de lagere senioren. Vanwege blessures moest hij noodgedwongen stoppen met voetballen.
Zowel tijdens zijn actieve carrière als daarna waren er bij onze club werkzaamheden en nevenactiviteiten die zijn belangstelling trokken. Zo runde hij samen met Rita op het oude sportpark de snackhoek “de derde helft” en vertolkte hij mooie rollen tijdens de playbackshows waarmee het Dungens voetbalpubliek vermaakt werd. Hij heeft zich ook jarenlang ingezet voor het zo succesvolle pupillenweekend. Ook is hij jeugdleider en jeugdtrainer geweest en hanteerde hij de vlag om als assistent scheidsrechter te fungeren.
Behalve inmiddels 50 jaar lid van onze vereniging is Hemke ook al een dikke tien jaar bestuurslid van de Supportersclub. Vanuit die rol biedt hij samen met de andere bestuursleden en supporters steun aan onze voetbalclub. Want zoals bekend is de Supportersclub voor onze vereniging een bijzondere sponsor. En dat waarderen we zeer.
Al vijftig jaar lang is Hemke onze vereniging trouw gebleven. Dat is een gelukwens waard! Hopelijk blijft hij als lid van SC Den Dungen en vanuit zijn lidmaatschap bij de Supportersclub nog lang bij onze sportvereniging
betrokken. Proficiat, Hemke, met je gouden jubileum!

Terug naar het overzicht