•  

Herinnering inschrijving Pupillenweekend 2024 gestart!

Beste voetbalvrienden/vriendinnen,

Vanaf een paar weken kunnen alle spelers van JO7 (ook JO7 trainingsgroep), JO8, JO9, JO10, JO11 en JO13 en leiders & trainers van de jeugd zich inschrijven voor het Pupillenweekend 2024! We hebben al heel wat inschrijvingen binnen en willen iedereen de kans geven om mee te gaan. We gaan dit jaar wederom naar een prachtige locatie, namelijk Kampeerboerderij "Ons Thuis" in Ommel.

Het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni zit ook dit jaar weer vol met een programma van sport en spel waar onze spelcommissie al enkele maanden geleden met de voorbereidingen is begonnen. En het beloofd wederom een groot spektakel te worden!

Dit jaar kan je digitaal inschrijven via: inschrijfformulier (link), de onderstaande QR code of via een papieren inschrijfformulier. De kosten zijn €30,- voor een geheel verzorgd weekend!

Ook liggen er papieren inschrijfformulieren in het wedstrijdsecretariaat en deze kan je deze bij de beheerder (doordeweeks) en het wedstrijdsecretariaat (in de weekenden) inleveren! Vul het formulier in als je mee wil gaan (voor deelnemers en leiders/trainers) en de inschrijving loopt tot en met zaterdag 20 mei. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Paul Schouten (paul@scdendungen.nl / 06-52401873), er zijn regelingen voor degene die moeite hebben om het te betalen.

 

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2024

 

Dit Pupillenweekend is (onder andere mede) mogelijk gemaakt door:

                 

Terug naar het overzicht