•  

Duimpjes 2022 - Brian, Harry, John, Sjors en Edmay

De supportersclub geeft regelmatig een duimpje aan vrijwilligers voor hun inzet. Deze duimpjes kregen een plekje op de tribune en worden traditie getrouw gedurende de nieuwjaarsreceptie uitgedeeld. Zo ook dit jaar.
Helaas konden Harry Minkels en Brian van de Steen niet aanwezig zijn bij de nieuwjaarsreceptie en hadden daarom hun duim bordjes al eerder in ontvangst mogen genomen.

Hans Heesakkers (voorzitter supportersclub) wist er een spannende onthulling van te maken door met de microfoon op zoek te gaan naar de persoon die het eerste duimpje in ontvangst mocht nemen. Na een rondje in “Ons Clubhuis” stond waarbij hij op zoek was naar een persoon die voornamelijk op de achtergrond opereert, stond hij stil bij een verbouwereerde John van de Westelaken. John zijn reactie was: "wie ik ?!". De volgende die het ook niet aan zag komen en zijn naam op tribune wordt vereeuwigd was Sjors van der Aa. De laatste duimpje ging naar een vrouw die al negen jaar in de bestuurskamer als gastvrouw staat bij wedstrijden van Den Dungen 1. Wat ze overigens altijd met veel liefde en plezier doet. Ze was ook totaal verrast, en toch was er iemand die haar een traantje zag weg pinken. Edmay haar reactie was: "Oh wat leuk". Ze kregen alle drie ook nog een leuk boeket aangeboden.

Terug naar het overzicht