•  

Notulen - Ledenvergadering Supportersclub

Algemene ledenvergadering Supportersclub, woensdag 23 nov. 2005.

Aanwezig 2 leden en het voltallig bestuur. Er zijn geen afmeldingen.

Opening: de voorzitter opent deze vergadering door iedereen welkom te heten. Een klein,doch select gezelschap heeft de moeite genomen om deze vergadering te bezoeken. De rest van de leden heeft waarschijnlijk zoveel vertrouwen in het bestuur, dat ze het niet nodig vinden om de vergadering te bezoeken. Best jammer.

Ingekomen stukken: geen belangrijke. Mededelingen: als eerste een voorstel om de agendapunten zo snel mogelijk af te handelen om nadien onder het genot van een hapje en drankje naar de wedstrijd van P.S.V. te kijken. Iedereen gaat akkoord.

Dan het programma dat komen gaat: als eerste de kaartavond. Deze wordt gehouden op dinsdag 27 december a.s. zonder Vorstenbosch. Verder de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2006 in de kantine. Vervolgens de fietstocht op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2006 en tot slot onze feestavond op zaterdag 9 september 2006.

Verslag secretaris: zonder op- of aanmerkingen goesgekeurd, doch zal volgens jaar niet meer worden voorgelezen, aangezien dit verslag toch in de Groen-Witter heeft gestaan.

Financieel verslag: na voorlezing wordt dit goedgekeurd onder dankzegging aan de penningmeester.

Verslag kaskommissie: volgens Jo Kappen is alles prima in orde bevonden. Toon Roefs is verhinderd.

Nieuw lid kaskommissie: reserve van vorig jaar Gerard Kastelijn (hier niet aanwezig) wordt automatisch lid, samen met Toon Roefs, die nog een jaar aanblijft. Nieuwe reserve wordt Jo Kappen.

Pauze: met rondje.

Bestuursverkiezing: secretaris Mari v. Zandbeek is aftredend en herkiesbaar. Aangezien geen andere kandidaten zijn aangemeld wordt hij met algemene stemmen herkozen. Dit levert een rondje op. Tevens wordt een nieuw lid voorgedragen ter vervanging van het vorig jaar afgetreden lid Joop Korste en wel Mari v. Grinsven. Deze wordt met algemene stemmen gekozen en welkom geheten in het bestuur. Wederom met een rondje.

Feestavond: zoals al bij de mededelingen vermeld, wodt deze gehouden op 9 september 2006. De afgelopen feestavond is gezellig geweest, deels door de goede muziek, doch zeker ook door de gezellige nieuwe opstelling en inrichting van de zaal. Wij zullen proberen om het ook op 9 september iedereen naar de zin te maken.

Rondvraag: het aantal leden wordt gevraagd. Dit is op dit moment 1, doch er zijn nog een paar aanmeldingen onderweg. Wij hopen toch weer rond de 100 uit te komen.

Nog een mededeling tot slot: alle leden die nog een Groenwitter ontvangen, worden door Bart v.d. Aa benaderd en gevraagd om de bijdrage hiervoor van 15 euro te voldoen. Wij rekenen op Uw medewerking.

Sluiting: niets meer aan de orde zijnde,sluit de voorzitter deze vergadering door iedereen te bedanken voor zijn aanwezigheid en inbreng. Op naar de hapjes en drankjes.

De secretaris.

Terug naar het overzicht