•  

Functie terreinknecht

Tot voor kort hadden we zowel op zaterdag als zondag de beschikking over een “terreinknecht”. Bij het vertrek van Adrie Smits (A3 gaf de voorkeur aan zijn scheidsrechtersfunctie) hebben we nadrukkelijk stil gestaan bij de invulling van deze functie.

Om de continuïteit te waarborgen en vervolgens ook met veel vertrouwen enkele taken te verdelen over leiders en weekenddiensten lijken we ook dit probleem gezamenlijk te gaan tackelen.

Op zondag hebben we enkele weken proef gedraaid en alle partijen zijn het erover eens dat het experiment als geslaagd beschouwd mag worden. We willen nu deze lijn doortrekken naar zaterdag. Inmiddels heeft overleg plaats gevonden tussen de verantwoordelijke commissies (Wedstrijdzaken en Faciliteiten) en de jeugdcoördinator met als resultaat dat de zaak op de rit gezet gaat worden.

Uiteraard moeten we ervoor waken dat we mensen niet gaan overvragen en we onze zaakjes goed georganiseerd aanpakken en organiseren. We hebben de laatste tijd bij onze voetbalclub ervaren het gezamenlijk aanpakken van zaken tot prima resultaten leidt. Wij hebben er veel vertrouwen in dat we ook in dit geval resultaat boeken.

En mocht het in het begin allemaal nog niet op rolletjes lopen, spreek elkaar daar op een fatsoenlijke wijze op aan. Het liefst via de verantwoordelijke mensen (Rien v.d. Broek, Marcel van Krieken en Gerard v.d. Heijden).

Zij luisteren ongetwijfeld naar de opmerkingen en zullen ervoor zorgen dat er actie ondernomen wordt!

Terug naar het overzicht