•  

Oproep Machtingen

Wij worden in Nederland overvoerd met regels, wetten en daarbij horende formulieren. Miljoenen mensen kregen de roze biljetten van de zorgtoeslag en de huurtoelage in de bus...!! Kommer en kwel want het wel of vooral niet, maar ook verkeerd invullen leidt tot twijfels, onzekerheid en roept ontevredenheid op. En juist in deze onrustige periode van formulierenstromen kwam ook de voetbalclub nog met het verzoek om een machtiging in te vullen.

Gewoon omdat wij het formeel allemaal goed willen doen in het belang van onze leden! Natuurlijk weten wij dat veel mensen even het formulier aan de kant leggen en dan pas invullen! Een vriendelijk maar dringend verzoek echter om deze week de formulieren in te leveren, want wij willen graag in de eerste week van oktober overgaan tot incasso.

Overigens denken wij dat iedereen het wel eens is met deze actie, maar dat het inleveren van het formulier vanwege "tijdgebrek" nog even achterwege blijft. Vanwege het feit dat ook onze voetbalclub over de nodige liquide middelen dient te beschikken, is het wel handig dat we op basis van uw machtiging overgaan tot incasso. Het zal officieel wel niet mogen, maar we doen u het volgende voorstel: wanneer uw formulier nog niet binnen is, zullen we in de eerste week van oktober toch overgaan tot het innen van de door u verschuldigde gelden (contributie, eventueel abonnement Groen Witter en boetes KNVB).

Bent u het hier pertinent mee oneens dan wordt u verzocht hierover contact op te nemen met onze penningmeester. Wij willen graag onze administratie up to date hebben, dus nogmaals een vriendelijk verzoek om via de elftalleider of het wedstrijdsecretariaat het machtigingsformulier in te leveren.

Met dank voor uw begrip en medewerking!

Terug naar het overzicht