•  

Nog meer nieuws vanuit de jeugdafdeling

14de Pupillenweekend wederom een groot succes

Hierbij willen wij iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedra-gen aan het succesvol verlopen van het afgelopen pupillenweekend , leiders, leidsters , sponsors , spelcommissie, keukenhulpen en ver-ders iedereen die vooraf er na het weekend ons heeft geholpen.

Commissie Pupillenkamp.

Afscheid Rien van de Broek

als organisator van 14 jaar pupillenkamp

Iedereen bedankt in de afgelopen 14 seizoenen dat ik de organisatie had samen met diverse mensen. Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan met deze jaarlijks terugkerende activiteit . Wij hebben iets opge-bouwd door de jaren heen wat voor onze pupillen een geweldige activiteit is. Iedereen bedankt .

Rien van de Broek

Aan het gehele JEUGDKADER

Op donderdag 9 juni willen we het gehele jeugdkader( leiders, leidsters, trainers, scouts etc.) uitnodigen voor een bijeenkomst .

Op het programma staat een evaluatie van het afgelopen seizoen 2004-2005, de op het programma staande veranderingen met ingang van het nieuwe seizoen 2005-2006 en enige afspraken alweer voor het nieuwe seizoen.

Aanvang ; 19.00 uur

Locatie ; kantine

Jeugdcommissie

Inleveren teamkleding

In deze week worden de laatste wedstrijden gespeeld. Hierbij het verzoek aan alle leiders van de jeugdteams om de teamkleding in te leveren bij de coördinatoren.

Gelieve de kleding te wassen en ook de kleding te tellen. Geef aan bij de coördinator of de kleding volledig is ( 15/10 sets en 1 keeper-set).

Inleveren Parka’s en Jacks

Leiders/trainers welke volgend jaar stoppen , gelieve hun parka’s en/of Jacks in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat of bij Gerard van der Heijden.

Bedankt voor dit prachtige seizoen

Beste leiders, leidsters, trainers , scouts , terreinknecht, weekend-dienst dames, (rij-) ouders, supporters, activiteitenmensen en overige vrijwilligers, willen wij bij deze bedanken voor een geweldig verlo-pen seizoen 2004 – 2005.

Wij zijn trots en dankbaar op jullie inzet en prestaties welke er ook dit jaar weer zijn geleverd. We kunnen met elkaar terugkijken op een prachtig seizoen.

De komende 2 maanden even geen voetbal maar andere dingen . We wensen iedereen ook alvast een prettige vakantie en hopen iedereen daarna weer te ontmoeten en rekenen wederom op jullie inzet .

Jeugdcommissie

Terug naar het overzicht