•  

Halve Put - sport- en speldag 2005

Zaterdag 28 mei 2005 was het weer zover: De jaarlijkse “Den Halve Put”-sport en speldag stond weer op het programma. Een dag vol sport en spelactiviteiten voor de complete jeugdafdeling: vanaf de allerkleinste mini F-jes tot aan de A-junioren!

Gelukkig zat het weer mee, en vanwege de grote opkomst van de F en E-pupillen (echt bijna iedereen was aanwezig!) kon zonder problemen om 10 uur het startsignaal geblazen worden. Twee uur lang werd er vol passie en overgave gestreden voor de podiumplekken, en voor de fel begeerde penaltybokaal. Deze werd afgeslo-ten met een zinderende finale onder leiding van gastscheidsrechter Peter IJpelaar en FC Den Bosch keeper Martijn van Strien. Jammer genoeg kan er maar 1 winnaar zijn, toch gingen de verliezers met opgetogen hoofd en een handtekening van Martijn tevreden naar huis.

Om 12 uur was het de beurt aan onze D en C-junioren. Hier viel echter het enige minpuntje van de dag te noteren. Vooral bij de C-junioren was de opkomst zeer laag zodat er her en der in het schema wijzigingen moesten plaatsvinden om toch op tijd te starten. Gelukkig waren de aanwezige jongens wel super gemotiveerd en werd ook hier volop gestreden om de bekers en consumptiebonnen.

Als laatste was het de beurt aan de B en A junioren. In de broeierige zon werkten deze een 4-tegen-4 toernooi die om 17.00 uur in de kantine werd afgesloten onder het genot van een glaasje drinken.

Terugkijkend kan de organisatie spreken van een geslaagde dag die zeker weer voor herhaling vatbaar is. Als laatste willen we dan nog even bedanken alle vrijwilligers, sponsors, ouders … maar vooral alle kinderen, die ervoor gezorgd hebben dat we een leuke afsluiting hebben kunnen geven aan een sportief en leuk voetbalsei-zoen. Tot volgend jaar. De activiteitencommissie

Terug naar het overzicht