•  

Ballenactie voetbalmaandblad ELF

Het voetbalmaandblad ELF steunt onze vereniging met gratis voetballen. De ELF-ballenactie is binnenkort van start gaan. Dat betekent dat onze leden door een medewerk(st)er van het voetbalmaandblad ELF benaderd zullen worden.

Deze medewerk(st)er zal jullie de vraag stellen of jullie een abonnement op het grootste voetbalmaandblad van Nederland willen nemen. Hoe meer leden ja zeggen, hoe meer voetballen er naar onze club toe gaan. Dus zeg JA tegen de medewerk(st)er, want wij gaan voor een positief resultaat, dat wil zeggen, voor heel veel voetballen. Het maandblad ELF is de officiële sponsor van de scheidsrechters Betaald Voetbal en heeft op basis van dit sponsorschap het recht “eenmaal per seizoen gebruik te maken van het gehele adressenbestand van de KNVB, voor zover zulks in overeenstemming is met de ter zake geldende en huidige en toe-komstige wettelijke regelgeving”.

Toestemming van clubbesturen is hiervoor niet noodzakelijk. Onze Commissie Financiën is op de hoogte van deze actie en neemt hierin het standpunt in dat leden niets verplicht zijn, maar dat het mooi meegenomen kan zijn dat we nog een aantal ballen scoren…!!

Terug naar het overzicht