•  

Pupillenweekend 2005 - 20 tm 21 mei 2005

“De Mussenberg” in Loon op Zand

Beste voetbalvrienden,

Aan het einde van dit seizoen gaan we zoals al vele jaren vertrouwd en met succes met onze D-, E- en F-pupillen een weekendje weg, om op deze manier met z’n allen het voetbalseizoen ‘04-‘05 op een leuke manier af te sluiten. Een weekend vol voetbal, bosspellen, kussengevecht, etc … kortom, een weekend vol plezier!!!

We gaan dit jaar weer naar een vertrouwde accommodatie, namelijk kampeerboerderij “De Mussenberg” in Loon op Zand en wel van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei 2005.

Om zo snel mogelijk zekerheid te hebben over het exacte aantal deelnemers, willen wij jullie verzoeken om onderstaand formulier ingevuld in te leveren bij de weekenddienst in de jeugdbestuurskamer. Wij verzoeken vriendelijk om dit voor 26 maart te doen.

Wij willen bovendien verzoeken om samen met dit formulier ook de eigen bijdrage te voldoen. De eigen bijdrage bedraagt dit jaar wederom € 17,50 per persoon.

Wij willen iedereen bij voorbaat heel hartelijk dank zeggen voor de welwillende medewerking in dezen en verblijven, met name onze hoofdsponsor van het pupillenweekend: “Bouwbedrijf Alebeek B.V.”

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2005.

Inschrijven: middels onderstaande link.

Meer informatie: download.php

Terug naar het overzicht