•  

Nieuws van de Commissie Communicatie

Geweldige toename websitebezoek!

Wanneer u afgelopen week een bezoek bracht aan onze website, dan is het u wellicht opgevallen dat de teller inmiddels de 20.000 gepasseerd is. Onze webmaster werd zo enthousiast door dit verheugende nieuws dat hij in het gastenboek uitriep dat deze ontwikkeling er misschien wel voor gaat zorgen dat aan het eind van het seizoen de grens van 30.000 overschreden wordt!

Dit prachtig resultaat bevestigt nog maar eens te meer dat we met www.rkvvdendungen.net in een geweldige behoefte voorzien! Het medium website is behalve een belangrijke informatiebron voor leden, ouders en supporters ook van belang voor de uitstraling van onze voetbalclub.

Complimenten aan de vrijwilligers van de Commissie Communicatie die er met vereende krachten in geslaagd zijn om een kwalitatief goede website neer te zetten. Fraai en overzichtelijk van opzet en wekelijks met actueel nieuws!

Senioren ook met teamfoto op website?

Sinds kort bieden we op de website de mogelijkheid om met één muisklik naar de teamfoto te gaan van het betreffende team. Dat is leuk voor de spelers en begeleiders van het team zelf, voor andere bezoekers van de site, maar vooral ook voor de shirtsponsor. Alle jeugdteams zijn inmiddels voorzien.

Bij de senioren is tot op heden alleen het veteranenteam van Den Dungen 10 in volle pracht en glorie op de foto te bewonderen.

Wanneer de andere seniorenteams hun teamfoto op de site willen hebben, wordt men verzocht hierover contact op te nemen met onze webmaster of de digitale opname door te sturen naar: webmaster@rkvvdendungen.net

Terug naar het overzicht