•  

Verslag jaarvergadering Supportersclub

Opening: In aanwezigheid van 3 leden en het voltallige bestuur opent onze voorzitter deze jaarvergadering, waarvoor zich overigens hadden afgemeld: Toon Roefs, Jan van Alebeek en Rien v.d. Broek. Hij heet iedereen welkom. Het is als gebruikelijk slechts een klein percentage van ons ledenbestand, doch het is niet anders. Aangezien ons ook dit jaar weer 3 leden zijn ontvallen, te weten op 19 november Henk van Boxtel, 51 jaar, op 25 maart Loed van Alebeek, 51 jaar en op 2 september Henk van Vught, 63 jaar, vraagt hij een moment van stilte. Dat zij mogen rusten in vrede. Hij stelt verder voor om de pauze over te slaan en er zo gauw mogelijk een gezellige avond van te maken. Iedereen is akkoord.

Verslag secretaris vorige vergadering: Dit wordt zonder op- of aanmerkingen goedgekeurd, onder dankzegging aan de samensteller.

Financieel overzicht: Na enige toelichting wordt ook dit zonder op- of aanmerkingen goedgekeurd, wederom onder dankzegging van de samensteller.

Verslag kascommissie: Jo Kappen heeft alles in orde bevonden en blijft nog een jaar aan.

Nieuw lid kascommissie: Reserve van vorig jaar Toon Roefs wordt automatisch lid van deze commissie. Als nieuw lid stelt zich beschikbaar Gerard Kastelijn.

Pauze: Dit punt wordt overgeslagen, doch levert wel een rondje van de club op.

Ingekomen stukken: Geen belangrijke

Mededelingen: Nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar gehouden op 2 januari 2005. Onze jaarlijkse kaartavond wordt dit jaar gehouden maandag 27 december a.s. en ook Vorstenbosch zal aanwezig zijn. Verder hebben wij de bordreclame overgedragen aan de voetbalclub. In plaats van Euro 1.000,-- krijgt de voetbalclub voortaan 500 euro en het bordreclamegeld wordt dan door de RKVV geïnd. Iedereen gaat hiermee akkoord.

Feestavond: De muziek op onze laatste feestavond staat ter discussie. De een vindt het goed en de ander weer niet, volgens de geluiden links en rechts worden opgevangen. Wij zullen dus iets nieuws gaan zoeken.

Bestuursverkiezing: Aangezien Joop Korsten aftredend is en niet herkiesbaar, nemen wij na 9 jaar afscheid van hem en zullen uitkijken naar een nieuw bestuurslid, aangezien niemand zich beschikbaar heeft gesteld. Joop, namens bestuur en leden bedankt voor de prettige samenwerking. Ad v. Alebeek is ook aftredend doch wordt met algemene stemmen herkozen. Ook dit levert een rondje op.

Rondvraag: Hiervan wordt geen gebruik gemaakt.

Sluiting: Iedereen wordt bedankt voor zijn aanwezigheid en zijn inbreng. er wordt wederom een rondje beschikbaar gesteld.

Terug naar het overzicht