•  

Feest en vergadering bij de Supportersclub

Diegene die bij het lezen van bovenstaande kop veronderstelt, dat onze supportersclub feestend vergadert (of omgekeerd) heeft het mis. Men houdt de zaken bij deze aan onze voetbalclub gelieerde vereniging keurig gescheiden.

Om vervolgens uit de vastgestelde data (20 november a.s. feest en 29 november a.s. jaarvergadering) de conclusie te trekken dat men feestvieren belangrijker vindt dan in vergadering bijeenkomen, gaat ook niet op.

Het zal louter toeval zijn dat het bestuur van de Supportersclub RKVV Den Dungen eerst haar leden uitnodigt voor de jaarlijkse feestavond en vervolgens ruim een week later de jaarvergadering uitschrijft.

Niet geheel toevallig kan overigens wel voorspeld worden dat men bij de eerste bijeenkomst meer publiek zal trekken dan de bij de tweede. In hoeverre supportersclubleden de ene activiteit belangrijker vinden dan de ander doet verder niets af aan de steun die onze voetbalclub al jarenlang ondervindt van de Supportersclub.

Men weet zich nog altijd te profileren als een vere-niging die een warme belangstelling toont voor onze voetbalclub en de sterke band van tijd tot tijd ook nog eens onderstreept met financiële injecties.

In die zin is het zo gek nog niet eerst te feesten om vervolgens in opperbeste stemming korte tijd later de begrotingsposten voor het komend jaar vast te stellen.

Hoe dan ook, onze voetbalvereniging vaart er wel bij!

Veel plezier bij het feest en veel wijsheid toegewenst bij de vergadering.

Terug naar het overzicht