•  

Goed georganiseerde jeugdafdeling

De jeugdcommissie van onze vereniging zal ongetwijfeld met gepaste trots hebben waargenomen hoe soepel in de afgelopen jaren een aantal jeugdspelers doorgestroomd is naar de selectie.

Vanzelfsprekend heeft het spelen op hoger niveau te maken met de kwaliteiten van spelers, maar het mag ook een verdienste van onze eigen jeugdopleiding genoemd worden, dat van tijd tot tijd nieuw talent zich aandient. Het is een van de successen waaruit blijkt dat onze jeugdafdeling haar zaakjes goed voor elkaar heeft.

Voor bestuurders van een voetbalvereniging is het altijd een geruststellende gedachte als rondom de jeugd een goede organisatie is neergezet. Bij RKVV Den Dungen zal eenieder kunnen beamen dat de jeugdcommissie samen met haar jeugdkader de voorwaarden gecreëerd heeft om zo’n 200 jeugdleden op een bijzonder plezierige manier de voetbalsport te laten beoefenen en te laten genieten van allerlei nevenactiviteiten.

Een aardige bijkomstigheid hierbij zijn de prima prestaties die tot dusver door meerdere jeugdteams geleverd worden. De goed verzorgde trainingen en de deskundige begeleiding werpen hun vruchten af.

We zijn ervan overtuigd dat de vele actieve en enthousiaste vrijwilligers er alles aan blijven doen om het hoge niveau van onze jeugdafdeling ook voor de toekomst te waarborgen.

Terug naar het overzicht