•

Den Dungen verliest in Nieuwkuijk.

Koploper Nieuwkuijk blijkt een maatje te groot.

In de eerste 5 minuten van de wedstrijd staat doelman Niek van Breugel zijn mannetje en weet met 2 knappe reddingen een vroege achterstand te voorkomen. Na dit onstuimige begin krijgen we langzaam wat meer grip op het spel en weten het zo nu en dan ook Nieuwkuijk knap lastig te maken. De kansjes kwamen er wel echter wisten we niet tot scoren te komen. En in de 35minuut is er dan toch de 1-0 achterstand. Tevens de ruststand. In de tweede helft proberen we meer druk naar voren te geven met als resultaat een paar mogelijkheden om de stand gelijk te trekken echter de precisie ontbreekt. Met nog 10 minuten te spelen volgt dan een aanvallende wissel in een ultieme poging om toch nog een gelijkspel af te dwingen. Een extra spits erbij en achterin 1 op 1, dit pakt echter anders uit. Het is Nieuwkuijk wat optimaal profiteert van de geboden ruimte en weet nog 3x tot scoren te komen in het slot van de wedstrijd. Wat resulteert in een geflatteerde  4-0 eindstand.