•  

Start inschrijving Pupillenweekend 2024!

Pupillenweekend 2024

 

Beste voetbalvrienden/vriendinnen,

Vanaf nu (zaterdag 13 april) kunnen alle spelers van JO7 (ook JO7 trainingsgroep), JO8, JO9, JO10, JO11 en JO13 en leiders & trainers van de jeugd zich inschrijven voor het Pupillenweekend 2024! We gaan dit jaar wederom naar een prachtige locatie, namelijk Kampeerboerderij "Ons Thuis" in Ommel.

Het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni zit ook dit jaar weer vol met een programma van sport en spel waar onze spelcommissie al enkele maanden geleden met de voorbereidingen is begonnen. En het beloofd wederom een groot spektakel te worden!

Dit jaar kan je digitaal inschrijven via: inschrijfformulier (link), de onderstaande QR code of via een papieren inschrijfformulier (deze worden vanaf zaterdag uitgedeeld). De kosten zijn €30,- voor een geheel verzorgd weekend!

Ook liggen er papieren inschrijfformulieren in het wedstrijdsecretariaat en kan je deze bij de beheerder (doordeweeks) en het wedstrijdsecretariaat (in de weekenden) inleveren! Vul het formulier in als je mee wil gaan (voor deelnemers en leiders/trainers) en de inschrijving loopt tot en met zaterdag 20 mei. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Paul Schouten (paul@scdendungen.nl / 06-52401873)

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2024

Terug naar het overzicht