•

Voor de 6de keer achtereen ongeslagen.

Net als in de uitwedstrijd tegen Helvoirt eindigt deze thuiswedstrijd ook in een gelijkspel.
Helvoirt koos voor de sterke meewind voor rust en of het door de wind kwam of het warme weer zullen we nooit weten maar de eerste 15 minuten was Helvoirt de bovenliggende partij. We kwamen zelfs een paar keer goed weg maar hun voorwaartsen wisten toch éénmaal tot scoren te komen. In de 15 minuut was het via Rob van Kuijk raak 0-1. We komen langzaam terug in ons spel en een afgemeten voorzet van Silas Postma beland bij Remco Kersten die zijn inzet gekeerd ziet worden door de doelman. Even later valt dan toch de gelijkmaker, Joep Kaarsgaren legt de bal terug op de 16 meter en Silas Postma schiet perfect binnen 1-1. De vreugde is echter van zéér korte duur aangezien Menno van Hattum besluit om optimaal te profiteren van de harde wind. Vanaf de aftrap besloot hij rechtstreek op ons doel te schieten en het werd een perfecte trap die in de rechterbovenhoek binnen valt 1-2 tevens de ruststand.
In de 2de helft gaan we op zoek naar de gelijkmaker en na wat omzettingen lukt het ons om Helvoirt de duimschroeven aan te draaien en steeds meer onder druk te zetten. Teun van Boxtel met een prachtige diepe bal van achteruit en het is wederom Silas Postma die scoort en de stand weer gelijktrekt 2-2. Met nog zo’n 15 minuten te spelen gaan we opzoek naar de winnende treffer echter Helvoirt weet met behulp van de lat en veel kunst en vliegwerk een 3de tegen treffer te voorkomen. Zondag a.s. op bezoek bij koploper en kampioenskandidaat Nieuwkuijk.