•

Den Dungen en Margriet houden elkaar in evenwicht en delen de punten.

Margriet maakte het ons knap lastig (zoals wel vaker) met een defensieve strijdwijze loerend op foutjes om van daaruit tot scoren te komen, een spelopvatting waar we voor rust geen raad mee wisten. Ondanks dat had Joep Kaarsgaren de kans op 1-0 echter schoot hij via de paal naast. Margriet kwam in de eerste helft op voorsprong toen Agoe Hoti de bal onderschepte en meteen schoot. Dit schot was Thies Kooijmans te machtig nadat hij daarvoor nog enkele keren zijn doel schoon wist te houden. Na rust boden we beter tegenspel, echter creëerden we weinig kansen De Osse ploeg kon de voorsprong ook niet uitbreiden ondanks een aantal kansen. Den Dungen bleef in de wedstrijd en scoorde de 1-1 uit een corner die door Bjorn de Kort rechtstreeks achter de doelman bij de 2de paal binnen werd geschoten. Margriet was nog dicht bij een treffer maar trof gelukkig voor ons de lat.. Beide teams bleven strijden voor de overwinning, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Den Dungen speelde een sterke tweede helft en wist de voorsprong van Margriet te neutraliseren.

Al met al was het een spannende wedstrijd tussen Den Dungen en Margriet, waarbij beide ploegen genoegen moesten nemen met een puntendeling.