•

Helvoirt - Den Dungen 0-0. (0-0)

Den Dungen wacht nog steeds op eerste uit overwinning.

In en tegen Helvoirt speelden we een wedstrijd met een hoge intensiteit, beide ploegen hanteerden een hoog tempo en waren goed aan elkaar gewaagd. Helvoirt had enkele mogelijkheden om de te scoren maar ook Den Dungen was dicht bij een treffer. Wellicht hadden we voor rust zelfs een strafschop moeten krijgen nadat een verdediger van Helvoirt de bal tegen de hand kreeg de scheidsrechter van dienst zag er niets in echter de beelden spreken voor zich. Na de rust eenzelfde spelbeeld, onze verdediging onder aanvoering van Thies Kooijmans staat als een huis en weet de 0 te houden, in de tachtigste minuut krijgt Joep Kaarsgaren de kans om ons op 0-1 voorsprong te schieten maar zijn inzet beland jammer genoeg op de lat. In de blessure tijd nog een poging van Silas Postma maar zijn kopbal miste kracht waardoor de wedstrijd eindigde zoals ze begon met een 0-0 eindstand.

Zondag a.s de thuiswedstrijd tegen het sterke Nieuwkuijk, met de steun van onze “harde kern” gaan we weer voor de volle 3 punten.