•

Nulandia - Den Dungen 2-2. (1-1)

Vandaag waren er drie punten nodig om ons in de top te handhaven het werd uiteindelijk een punt, wat gezien het spelbeeld misschien terecht was maar aangezien de gelijkmaker tot stad kwam via een onterecht toegekende strafschop was het toch flink balen.

Het eerste half uur van de wedstrijd waren we duidelijk de betere ploeg en de 0-1 van Tom Schuurmans in de 22 minuut was daar een logisch gevolg van. Echter de voorsprong was van korte duur want in de 38 minuut kwam Nulandia op 1-1, tevens de ruststand. De tweede helft twee ploegen die in evenwicht zijn en een “spelleider” die wel erg op de hand van de thuisploeg was, wat de nodige irritatie in het veld opleverde aan onze kant. In de 51 minuut weten we toch weer op voorsprong te komen. Uit een prachtige voorzet van Teun van Boxtel is het Silas Postma die beheerst afrond 1-2. Wederom is de voorsprong van korte duur. Uit een corner valt de bal op de heup van Levi de Kort, de scheidsrechter oordeelt na hevig appelleren van een aantal Nulandia spelers strafschop en het is weer 2-2. Beide ploegen kwamen niet meer tot grote kansen zodat de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.