•  

Kom jij ons helpen als vrijwilliger ?

Misschien had je hem al gevonden; De knop op onze home pagina met de tekst 'vrijwilligers gezocht' of de menuoptie 'vrijwilligers vacatures' onder het menu informatie. Beide leiden naar een pagina waarop een overzicht staat van vrijwilligers functies die de sportclub momenteel zoekt.

Het sportpark ligt er prachtig bij, elk weekend zijn er tientallen wedstrijden en doordeweeks kan er volop getraind worden. Echter dat gebeurt niet van zelf.

Een 190 tal vrijwilligers zijn elke week in touw om het sportaccommodatie te onderhouden, trainingen te geven, wedstrijden te leiden, sporters te begeleiden, activiteiten te organiseren, kledingsponsoring te regelen en nog veel meer. Regelmatig stoppen er vrijwilligers en daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 

Wat ook bij ons geldt: Wij kunnen alléén bestaan dankzij vrijwilligers!

Dus ben jij die persoon die ons wil komen helpen ? Neem dan snel een kijkje op die vrijwilligers pagina door hier te klikken. Heb je nog vragen over een vacature schroom dan niet en neem contact op. Mocht je niet direct iets geschikt vinden stuur dan een mailtje naar info@scdendungen.nl en vermeld daarin wat je zoekt.

 

Terug naar het overzicht