•  

Inning contributie seizoen 2023-2024

Voor de leden van SC Den Dungen (korfbal en voetbal) zal de contributie voor het seizoen 2023/2024 in twee termijnen (september 2023 en februari 2024) worden geïncasseerd. De contributieregeling is vastgelegd in het Huishoudelijk Reglement, dat te vinden is onder het tabblad 'Informatie' op de website. De hoogte van de contributie voor het 2e halfjaar van het seizoen 2023/2024 is mede afhankelijk van hetgeen hierover wordt bepaald op de Algemene Ledenvergadering van 2 oktober 2023.
Mocht je nadere informatie wensen over de inning van de contributie of afspraken willen maken over incasso in kwartaaltermijnen (voor meerdere leden uit een gezin) stuur dan even een e-mail berichtje naar Financien@scdendungen.nl

Het streven is er om de sport bij SC Den Dungen voor iedereen toegankelijk te houden; in het bijzonder willen we ook kinderen uit arme gezinnen sport laten beoefenen. Vanuit armoedebeleid geldt voor deze doelgroep dan ook een bijzondere regeling. Wanneer leden of ouders van jeugdleden menen hiervoor in aanmerking te komen, kan contact worden opgenomen met de vertrouwenspersonen van SC Den Dungen: Zie hiervoor de website onder ‘Contact’ – Algemeen.

Terug naar het overzicht