•  

Naast fysieke sport ook je brein trainen?

Naast fysieke sport ook je brein trainen?

Dan is bridge zeker een goede keuze. Wat is er zo leuk aan bridge en waarom moet u het zeker gaan leren? Voor de gezelligheid natuurlijk en om nieuwe sociale contacten te maken. En ...het blijven prikkelen van de hersenen zal zeker onze gezondheid ten goede komen.

Bridge, een spel dat gespeeld wordt door twee tweetallen. Het spel wordt extra boeiend door het bieden van het juiste contract en een goede afspeeltechniek.

Vaak horen we mensen zeggen, dat leer ik wel een keer, als ik het niet meer zo druk heb.

Maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het leren van bridge. Het is een investering voor de toekomst. We kennen allemaal de uitdrukking jong geleerd is oud gedaan. En dat is hier zeker van toepassing!

De lessen worden verzorgd door onze docente Bep Heijmans.

Gedurende 2 x 12 lessen krijgt u de basisregels uitgelegd. De lessen bestaan niet alleen uit theorie, we gaan ook oefenen met bieden en spelen.

Vanaf woensdag 13 september starten we in de Litserborg van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Na die tijd kunt u deze kennis overal gebruiken, thuis, bij een club, op internet of waar dan ook. De basisregels zijn overal hetzelfde, zo kun je op vakantie zomaar een stel andere enthousiaste bridgers tegenkomen om mee te spelen.

Voor meer informatie of aanmelden voor de cursus kunt u bellen naar Bep Heijmans tel. 0634124916

Terug naar het overzicht