•  

Supportersclub kijkt terug op een mooi seizoen

We kijken weer terug op een mooi seizoen
Met prachtig weer hebben de supporters genoten van de laatste thuiswedstrijd. De pupil van de week had zich jammer genoeg afgemeld, maar I.T.B. Entertainment zorgde nu ook weer voor een gezellige sfeer. Eerst was nog Daniel de Haas die in de rust mocht proberen om de lat te raken. Dat deed hij uitstekend, en daar mocht hij meteen door naar de finale van (Trap de bal op de lat).

Finale latje trappen
7 kanonnen stonden aan de zestien meter om de lattentrapper van het jaar te worden. Het bleef lang spannend, tot er twee overbleven in de finale. Rowan van der Doelen en Loek van Grinsven (bloed zweet en tranen) volgende elkaar in een snel tempo op. Maar het was Rowan die de zenuwen het best in bedwang hield. Een warenbon van Herberg de Poeling ter waarde van 100 euro was zijn deel. Van Gebroeders Van der Aa en (Ons Clubhuis) kreeg hij ook nog de felicitaties.

Voetballer van het jaar
Van Wanrooij Projectontwikkeling was deze middag ook aanwezig voor de (man van de match). Met een klein verschil kwam Silan Postma als winnaar uit de strijd. Deze laatste wedstrijd was ook super spannend want hier zou de (voetballer van het jaar) bekend worden.

Björn de Kort werd in het eind klassement met vijf punten verschil de grote winnaar. Hij was meteen na de wedstrijd als een pijl naar Rotterdam gegaan om zijn club kampioen te zien worden. Dus nam vader Joost de gouden schoen in ontvangst. Na een emotionele speech kreeg hij een groots applaus van alle aanwezigen. Björn, Levi, en Joost nogmaals van harte met de gouden schoen.

Veder willen de begunstigers van deze middag bedanken.

Dylan Kuipers Stuc werken en V.D. Bersselaar Grond en Infra Werkzaamheden.

Voorts willen wij al onze sponsoren onze dank toe zeggen voor de steun die wij het afgelopen seizoen van jullie hebben mogen ontvangen. (En hopend dat we het volgend seizoen die steun dan ook weer krijgen)

Met vriendelijke en sportieve groet.

Bestuur supportersclub!

Terug naar het overzicht