•  

Een dame als “Pupil van de week”

I.T.B. Entertainment vond het super, dat we een dame luisterend naar de mooie naam Sofia Harutjunjan als pupil van de week hadden. Het voetbalshirt paste haar als gegoten en de wedstrijdbal krijgt een mooi plaatsje op haar slaapkamer.

Aannemersbedrijf Hennie van Boven B.V en Aa-dak B.V. willen we ook graag bedanken voor hun bijdrage deze zondag. Het Lot NR blauw 710 viel in de handen van Driekske van der Aa. Ja Ja, Een van de gebroeders van der Aa. Een van onze sponsors, samen met “Ons Clubhuis”. Maar Driekske zat net gezellig met zijn maten aan een potje bier. En dan wordt het moeilijk. Dus werd Jeroen Smits naar de zestien gestuurd. Wel keek het hele elftal vanaf de stamtafel in “Ons Clubhuis” naar de verrichtingen van onze Jeroen. Kort samen gevat. Jeroen was tevreden met de wedstrijdbal. Er werd ook nog gevoetbald, En hoe. Bam,bam,bam,bam.bam,bam,bam,bam. Björn de Kort nam er drie voor zijn rekening. En werd daarmee ook gekozen als “man van de wedstrijd”. Sponsor van Wanrooij projectontwikkeling vond het fantastisch. Wij ook.

14 mei laatste thuis wedstrijd met een optreden van de dans groep Life Dance en tevens de uitreiking van de gouden schoen voor de voetballer van her jaar.

Terug naar het overzicht