•  

Toekomstplannen nieuw sportpark

In 2004 hebben de Dungense buitensportverenigingen gezamenlijk een plan ingediend om te komen tot de centralisatie van sportaccommodaties.

Vanwege de behoefte die er bestond om aanpassingen en uitbreiding van gebouwen (zoals kleedlokalen en kantines) en sportterreinen en met de idee dat samenwerking hierbij zou kunnen leiden tot efficiënter gebruik van de diverse voorzieningen werd een ontwerp ingediend bij de gemeente. Bij de beoordeling van dit soort plannen, spelen zaken als bestemmingsplannen, woonvisie, financiële haalbaarheid en allerlei wet- en regelgeving uiteraard een grote rol.

Bij de gemeente is men inmiddels zover dat het plan (weliswaar in afgeslankte vorm) in september in de commissievergadering en de gemeenteraad aan de orde wordt gesteld. Het zal duidelijk zijn dat bij het ingediende ontwerp is voorzien in een rigoureuze vernieuwing van de accommodatie voor onze voetbalclub. Om een indruk te krijgen van onze plannen is in de kantine (naast de borden voor uitslagen en standen) een schets opgehangen. Bekijk de tekening eens, stem op dit gebied onderling zaken af en geef zo je wilt je mening. Suggesties, verbetervoorstellen en op- en of aanmerkingen zijn van harte welkom!

Elk bestuurslid wil je hierover te woord staan!

Op termijn een deugdelijk sportpark dat voldoet aan de eisen van deze tijd is in ons aller belang!

Terug naar het overzicht