•  

Uit de bestuurskamer

Privatisering:

Het bestuur heeft besloten om aan de Algemene Ledenvergadering een voorstel te doen om in te stemmen met het privatiseringsproject vanuit de gemeente Sint Michielsgestel. Binnenkort wordt men uitgebreider geïnformeerd over de voorwaarden waaronder privatisering inhoud moet gaan krijgen. Ook de gevolgen van het in eigen beheer nemen van het onderhoud van gebouwen en velden zal dan nader aan de orde komen.

Onderhoud kleedlokalen:

Met de gemeente hebben we nadere afspraken gemaakt over een financiële tegemoetkoming voor het opknappen van onze kleedlokalen. Muren moeten schoongemaakt worden en wellicht dient er een laagje verf overheen om de zaak iets leefbaarder te maken. Op zijn zachtst gezegd is het op dit moment geen pretje voor sporters om in onze lokalen om te kleden en te douchen. Daarbij komt dat vanwege wettelijke voorschriften ook waterleidingen vervangen moeten worden vanwege het gevaar voor legionella. Vanuit de commissie Faciliteiten wordt een en ander gecoördineerd

Beheer terreinen, gebouwen en materialen:

Naast vaste medewerker Jan van Alebeek is Gerard Kastelijn vanuit de commissie Faciliteiten verantwoordelijk gesteld voor het beheer van de terreinen. Gerard die de officiële taak van consul heeft, dient bij competitie- en bekerwedstrijden een beslissing te nemen over het wel dan niet doorgaan van wedstrijden. Zijn taak is nu enigszins uitgebreid met de keuring van velden bij trainingen. Uitgangspunt is dat een en ander altijd gebeurt in overleg met trainers, jeugdcoördinator en eventueel de bestuursverantwoordelijke van de commissie Faciliteiten. Om ook Gerard zijn taak naar behoren en naar ieders tevredenheid uit te kunnen laten oefenen, zullen er binnenkort vanuit de commissie Voetbal- en Wedstrijdzaken samen met andere betrokkenen criteria aangelegd worden. Hierbij zal vooral gekeken worden naar veiligheid van spelers en de staat van de velden. Feit blijft dat er van eenieder enig begrip verwacht mag worden voor de op dit terrein te nemen beslissingen. De beheerders zijn goed bekend met de uit te voeren taken. Om niet het gevoel te krijgen 1001 opdrachtgevers te hebben, ligt er de afspraak dat aansturing geschiedt vanuit de commissie Faciliteiten en dat de buiten de dagelijkse zaken vallende onderwerpen besproken kunnen worden met Marcel van Krieken, tel. 073-5943136.

Terug naar het overzicht