•  

Aftrap in het nieuwe seizoen

Reikhalzend werd er door onze voetballende leden uitgekeken naar de start van het nieuwe weizoen. Bekerwedstrijden en oefenpotjes zijn leuk en aardig, maar uiteindelijk gaat het de actieve spelers toch vooral om de competitie die men speelt. Men wil zich graag meten met tegenstanders van kaliber om aan te tonen dat men de beste is in de klasse.

Met veel zelfvertrouwen en overtuigd van eigen kunnen, trapten tien senioren- zeven junioren en veertien pupillenteams afgelopen weekend af voor een serie wedstrijden in competitieverband. In de sport zijn we competitief in-gesteld en dus zijn we allen blij dat we samen met onze maten weer mogen voetballen om de knikkers. Dit is ook het moment om weer via ranglijsten bij te houden hoeveel wedstrijdpunten we behalen en of we met onze doelpunten vooral een positief saldo weten te bewerkstelligen. Het wekelijks raadplegen van de standenlijsten zegt iets over de fanatieke instelling waarmee we met zijn allen gaan proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te voetballen.

Voor een aantal teams was de start veelbelovend, anderen stelden teleur en sommigen zitten nog vol twijfels. Geen nood! Voetbal is leuk en blijft leuk! Winst is welkom, maar we zullen ook moeten kunnen leven met het feit dat ook mindere resultaten horen bij de sport! En dan toch houden we het gezellig. Zeker bij Den Dungen! Verderop in de wedstrijdverslagen leest u hoe het onze teams tijdens de eerste competitieronde vergaan is. Maar nu eerst de seniorenwedstrijden voor de tweede ronde.

Terug naar het overzicht