•  

Informatie over weekend- en schoonmaakdienst

Weekenddienst:

Zowel op zaterdag als op zondag zijn functionarissen van onze club periodiek belast met de zogenaamde “weekenddienst” Hij of zij is dan het aanspreekpunt voor allerlei praktische zaken rondom de te spelen wedstrijden, verder belast met ontvangst van tegenstanders en scheidsrechters, afwikkelen van wedstrijdformulieren en het regelen van zaken rondom materiaal- gebouw- en terreinbeheer. Een uitgebreide beschrijving van de taken is aanwezig in het wedstrijdsecretariaat. Gezien de drukke en verantwoordelijke taak die de ”weekenddienst” op zich neemt, wordt van ons allen verwacht dat we hem of haar niet onnodig belasten met vragen en opdrachten die elders thuis horen en alleen dan het wedstrijdsecretariaat bezoeken, wanneer dat functioneel is. De namen van de personen die weekenddienst draaien worden wekelijks opgenomen in het clubblad en vermeld op de website. Voor nadere info: Commissie Wedstrijdzaken (Gerard van der Heijden, tel. 073-5942940)

Schoonmaakdienst:

In het vorige seizoen is gebleken dat ook op schoonmaakgebied binnen onze vereniging “vele handen licht werk maken”. Op de doordeweekse dagen is onze vaste medewerker Jan van Alebeek belast met de schoonmaak van de gebouwen, op zaterdagmiddag na afloop van de laatste jeugdwedstrijd worden de kleedlokalen gereinigd met behulp van alle seniorenteams en de A- en B-junioren. Ook onze senioren en de bezoekers kunnen dan op zondag gebruik maken van een net lokaal. Het is alom bekend dat door deze zelfwerkzaamheid doorberekening van kosten voor schoonmaak door derden in het contributiebedrag achterwege kan blijven. Gebleken is dat de belasting voor clubleden gering is, omdat ieder team maar zo’n twee keer per seizoen aan de beurt komt.

Nog even wat praktische afspraken: Het is de bedoeling dat het elftal dat op zaterdag “dienst” heeft omstreeks 16.30 uur de kleedlokalen schoon-maakt. De ervaring leert ons dat met 4/5 personen men ongeveer een half uurtje nodig heeft om de schoonmaak te verrichten. De benodigde schoonmaakspullen zijn aanwezig in de materiaalruimte (Jan van Alebeek zal hiervoor zorgdragen). De planning zal opgenomen worden in de Groen Witter en op de website worden gezet. Bij afgelastingen loopt de planning gewoon door en zal het elftal dat uitvalt nadien ingezet worden om, indien nodig, in te halen.

We vertrouwen erop dat elk team zijn verantwoordelijkheid neemt, zich houdt aan de planning en de schoonmaakwerkzaamheden naar behoren uitvoert. Iedereen bij voorbaat dank voor de medewerking. Informatie kun je inwinnen bij Toon Roefs (073-5941125) of Marcel van Krieken (073-5943136).

Terug naar het overzicht