•  

Nieuws vanuit de jeugdafdeling

Technische zaken jeugd:

Vanaf dit seizoen is technische zaken jeugd ondergebracht in het cluster Voetbalzaken van onze club. Dit geeft vooralsnog weinig veranderingen voor het jeugdkader. Er is wel een aanvulling. Bert van den Heuvel is vanaf dit seizoen verantwoordelijk voor de A, B en C junioren en Hans Meulen-broek zal de D,E en F pupillen onder zijn hoede nemen. Natuurlijk worden deze nog steeds ondersteund door de coördinatoren. Dit zijn:

A-junioren: Rien van den Broek

B-junioren: Jan van der Lee

C-junioren: Giel van Emmerik

D-pupillen: Martin Gerritzen

E-pupillen: Geert Mutsaars

F-pupillen: Rita van der Aa en Jeanette Mutsaars.

Wel zijn we nog steeds op zoek naar scouts voor de pupillen. Als je op de zaterdagochtend tijd overhebt en een liefhebber bent van jeugdvoetbal neem dan contact op met Hans Meulenbroek (5941054).

Oproep voor alle jeugdleiders en -trainers !!!!

Vele trainers hebben de afgelopen tijd geïnformeerd of er nog oefenstof is voor de trainingen. We hebben daarom de alom bekende Jan van Grinsven, trainer van FC Den Bosch, bereid gevonden om ons daarin te ondersteunen. Jan zal een aantal avonden door het seizoen heen de trainers en leiders voorzien van oefenstof en dit met hun evalueren. Zo’n bijeenkomst zal ongeveer een uur duren. De eerste bijeenkomst is gepland op woensdag 7 september om 19.30 uur. Wij nodigen dan ook alle trainers en leiders uit om op deze avond in trainingskleding aanwezig te zijn. Wij zijn er nu al zeker van dat het een leerzame avond zal worden.

Terug naar het overzicht