•  

Nieuws van de Commissie Communicatie

Wijziging taakverdeling:

Door verschuiving van werkzaamheden heeft zich een wijziging voorgedaan in de taakverdeling van de Commissie Communicatie. Vanaf volgende week zal het redactieadres gewijzigd worden. Jeroen Mol (speler negende elftal en woonachtig aan de Grote Molenstraat 10, 5271 VW Sint Michielsgestel, tel. 073-5940636) gaat de taken van Mari van Grinsven overnemen. Toon Roefs wordt vanuit zijn functie als secretaris de voorzitter van de Commissie Communicatie.

Kopie voor clubblad en website:

Om lezers van de Groen Witter en de bezoekers van de website van alle belangrijke informatie te voorzien, beschikken wij over diverse bronnen binnen onze club. Een vaste groep personen deelt ons de meest recente Dungense voetbalnieuwsfeiten mee, zodat wij voor de verwerking kunnen zorgen. Wanneer u niet tot de vaste leveranciers van het nieuws behoort, hoeft u dat er niet van te weerhouden om voor kopie te zorgen. Zijn er belangrijke activiteiten, wilt u mensen bedanken, een oproep plaatsen voor verloren of aan te bieden voetbalspullen of lezers gewoon deelgenoot maken van zinnig Dungens of ander voetbalnieuws, laat het ons dan weten door het sturen van een e-mail naar het adres: groenwitter@rkvvdendungen.net

Wedstrijdverslagen alleen nog per e-mail: Zowel onze senioren- als jeugdleden zijn zeer gecharmeerd van het maken en lezen van wedstrijdverslagen. Enkele dagen later de wedstrijd herbeleven doet velen blijkbaar deugd. Doelpuntenmakers, grappige voorvallen, prachtige aanvallen, schitterende goals, genadeloze afstraffingen……het komt allemaal aan bod en velen genieten ervan, dus houden we ze erin. Wel een vriendelijk verzoek om zoveel als mogelijk de lengte van het verslag te beperken (zo’n 15 regeltjes) en per e-mail aan te leveren. Wanneer het zo is dat vaste verslaggevers van teams alleen maar “ op papier” werken, dan slagen zij er ongetwijfeld in om iemand uit datzelfde team te verzoeken om het handgeschreven verslag even over te tikken en door te mailen naar de hiervoor bestemde e-mail adres. Dat moet gaan lukken! Het is voor jullie een kleine moeite en het bespaart onze communicatiemedewerkers het nodige werk! Bedankt voor jullie medewerking! Per categorie hebben we een contactpersoon, die tevens voor de verwerking van de verslagen zorgt.

Wedstrijdverslagen senioren:

Rico van den Dungen - Tel: 073-5941099

verslagen-senioren@rkvvdendungen.net

Wedstrijdverslagen junioren:

Truus de Bont - Tel: 073-5941053

verslagen-junioren@rkvvdendungen.net

Wedstrijdverslagen pupillen:

Hedwig v.d. Veerdonk - Tel: 073-5942964

verslagen-pupillen@rkvvdendungen.net

We rekenen ook dit seizoen weer op onze wedstrijdverslaggevers!

Terug naar het overzicht