•

Den Dungen JO13-1

za 14 jan: Den Dungen JO13-1 - DAW JO13-1

Allereerst iedereen nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Onze voornemens zijn nog beter gaan spelen en net zo veel plezier te houden in het spelletje voetbal. Het verslag en de WWW zal natuurlijk ook weer elke wedstrijd verschijnen. Vandaag de eerste pot van 2023 zonder Pieter, Mees en Marc maar met Daan en dun Dave. De weergoden zorgden voor een portie nattigheid maar dat weerhield ons niet om te beginnen. We begonnen goed en kregen meteen een kans. Hierna werden we wat slordiger en onrustiger in het spel en was DAW de bovenliggende partij. De laatste 10 minuten pikten we de draad weer op en na een mooie aanval over meerdere schijven kon Niels de bal goed voorgeven en stond die ene persoons oftewel DUN DAVE vrij voor goal en deze tikte beheerst binnen 1-0. Deze opkikker gaf ons vleugels en we werden beter en beter. Net voor rust kon Lars Louka wegsturen en deze schoot beheerst de 2-0 binnen. Meteen daarop was het rust en gingen we met een goed gevoel naar de kachel. Met de tip dat we de ballen goed na elkaar moesten blijven spelen begonnen we aan de 2e helft. De 2e helft verliep door de regen en de wind tegen moeizaam maar door hard werken hielden we het doel schoon. We hadden nog wat kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar kregen in de laatste minuut toch nog een tegengoal en werd het nog even spannend. Gelukkig blies de scheids op zijn fluit en zijn we dit jaar nog ongeslagen. Jongens mooie start van het jaar en met wat meer rust in ons spel wordt het beter. WWW: Kwam het door die ene Persoons of de Hoofduitvoerder, door de winst waren ze beiden wel wat stoerder.