•

Den Dungen JO13-1

za 10 dec: Den Dungen JO13-1 - Zwaluw VFC JO13-2 (1 - 1)

Vandaag de laatste thuiswedstrijd van 2022, wat gaat het toch snel. Op het nog witte gras begonnen we niet zo goed want binnen twee minuten lag de bal al in onze goal 0-1. We hebben al vaker snel achter gestaan dus geen probleem en tijd genoeg om wat terug te doen. Gedurende de 1e helft werden we ook sterker en kregen we ook kansen. Louka leek de gelijkmaker te maken maar de wazige grensrechter vlagde waarschijnlijk terecht voor buitenspel, dus we gingen met een achterstandje de rust in. Na rust gingen we op jacht naar een verdiende gelijkmaker. Het liep niet zo lekker als voor rust maar we bleven er met zijn allen voor knokken. We kregen ook een paar kansjes maar het geluk was niet op onze hand, Zwaluw kreeg ook wat kansjes maar Henri of de verdediging hielden stand. De laatste 5 minuten gingen we vol voor de gelijkmaker, achter 1 op 1 en met 4 spitsen moest hij toch wel vallen. Met nog 5 seconden in de reguliere speeltijd was het toch gelukt, Mees schoot nu eindelijk een keer van afstand en deze bal was de keeper net te machtig 1-1. Jongens prima gewerkt volgende week nog een potje knallen en dan zit ook de 2e competitie erop. WWW: Het gebeurt ons te vaak, binnen een paar minuten is het raak, dus volgende keer, mag dit niet meer.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1