•

Den Dungen JO13-1

za 17 sep: Den Dungen JO13-1 - SV TOP JO13-1 (3 - 2)

Vandaag konden we onze kunsten tonen voor ons thuispubliek tegen TOP uit Oss. Na een goede warming up begonnen we niet goed aan de wedstrijd want na 1 minuut was het 0-1. Gelukkig hadden we tijd genoeg om deze zeperd goed te maken. We trokken het spel naar ons toe en creëerden menige kansen maar Niels en Mees kregen deze er niet in. Na een actie van Terry kon Louka de terugkomende bal door de benen van de keeper schieten en de 1-1 op het scorebord zetten. We bleven de betere ploeg maar kregen op slag van rust de deksel op de neus 1-2. In de rust was iedereen er van overtuigd dat we beter waren en dat er gewonnen kon worden. De 2e helft begon en het begon weer met regenen maar deze keer konden we wel doorgaan en na een paar goede aanvallen kregen we een corner. Lars nam deze en legde hem perfect op het hoofd van Terry die hem mooi binnen kopte 2-2. Achterin stond het goed zodat Henri een makkelijke 2e helft had. We kregen weer een corner, zelfde kant, zelfde nemer en weer Terry die hem binnen kopt 3-2. De strijd bleef in het team en we kregen kansen om verder uit te lopen maar die goals bewaren we voor volgende week want nu was de dik verdiende overwinning een feit. Jongens puike pot, hou vol zo en probeer een eigen tekst te vinden voor het overwinnings feestje in de kleedkamer. WWW: Het was vandaag genieten langs de lijn, want ONE TEAM zien is oh zo fijn.