•

Den Dungen JO13-1

za 10 sep: Nooit Gedacht JO13-1JM - Den Dungen JO13-1 (2 - 1)

Vandaag de eerste wedstrijd om de punten in een bekercompetitie wie had dat ooit gedacht. Tijdens de warming up die vrij nat verliep konden we zien dat we ons moeten focussen op het spelletje en niet op andere dingen om een goede pot te spelen. De wedstrijd begon droog en vanaf het begin werden we fel op de huid gezeten door de tegenstander. We konden niet aan voetballen toe komen en kwamen dan ook verdiend met 1-0 achter. Gedurende de eerste helft werden we wat beter, gaven we minder weg en kregen we kleine kansjes. Henri hield ons in de wedstrijd met een paar goede reddingen zodat we met 1-0 gingen rusten. In de rust wat puntjes op de i gezet en dat we deze niet hoeven te verliezen als we er een schepje bovenop doen. De tweede helft begon nog droog en we kregen vanaf de aftrap een kans op de gelijkmaker en toen begon het te gieten, beter gezegd het viel met bakken uit de hemel. In deze stortbui werd het ongelukkig 2-0, en na een flits en klap werd de wedstrijd gestaakt. Tijdens deze pauze bleven we erin geloven om toch nog terug te komen. De wedstrijd werd weer hervat maar leek meer op een waterpolowedstrijd dan een voetbalwedstrijd. De tegenstander kon hier het beste mee omgaan maar wij maakte toch de aansluittreffer door Lars 2-1. De wil was er wel maar het lukte niet meer om gelijk te maken en zo verloren we onze eerste wedstrijd om de punten. Jongens jammer volgende keer iets beter focussen. WWW: Het dondert en het bliksemt en het regent meters bier, we gaven alles en nog meer da's de enige manier.

za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1