•  

Annemieke Pepping versterkt Technische Commissie Onderbouw

 

Vorig seizoen zijn we gestart met een nieuwe Technische Commissie Jeugd, we zijn blij dat we nu kunnen aankondigen dat vanaf komende week (19 februari) de Technische Commissie Jeugd voor de Onderbouw (J07 t/m JO11) verder wordt uitgebreid met Annemieke Pepping. Ze zal op de trainingsavonden (maandag en woensdag) samen met Mark van der Steen de trainers van de Onderbouw gaan ondersteunen.

Annemieke heeft twee zonen (Tibbe en Duuk) die in onze onderbouw spelen en heeft zelf veel ervaring in het voetbal. Zo heeft ze zelf in het Nederlands Elftal bij de dames gespeeld en is ze na haar actieve speelcariere docente geweest bij de KNVB en heeft ze meerdere teams bij Kloetinge getraind.     

De jeugd is de grootste afdeling van onze vereniging en de Technische Commissie zorgt voor het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door de vereniging te voeren technische beleid voor de jeugd. Hierbij zullen zij zich voornamelijk richten op het ondersteunen van de trainers en leiders, stellen ze per leeftijdscategorie vast welke vaardigheden de spelers moeten worden aangeleerd door wedstrijden te bezoeken, bewaken ze de kwaliteit van training door regelmatig een training te bezoeken en maken in overleg met de desbetreffende coördinatoren, trainers en leiders de teamindeling voor het nieuwe seizoen.

We wensen Annemieke veel plezier toe met deze taak bij onze mooie vereniging!

 

Commissie Voetbalzaken

Terug naar het overzicht