•

Nooit Gedacht verslikt zich in Den Dungen.

Den Dungen en Nooit gedacht zijn 2 ploegen die (zo blijkt uit de resultaten van de laatste jaren) erg aan elkaar gewaagd zijn. Vaak een gelijkspel met soms een klein overwinning voor een van beide ploegen en gezien de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar nauwelijks.

De eerste helft was er één met weinig kansen en had meer weg van een schaakpartij. Duidelijk was dat beide ploegen met respect voor elkaars kwaliteiten voorzichtig te werk gingen. De eerste kans was er na zo’n 30 minuten toen Remco Kersten in een 1 op 1 situatie met de doelman helaas niet tot scoren kwam. Hij werd gevloerd en zodoende kon hij de rebound ook niet binnen tikken. De scheidsrechter van dienst vond dit echter geen aanleiding om de bal op de stip te leggen. Even later kwam de bal na slap uitverdedigen wederom bij Remco Kersten voor de voeten en ditmaal was het wel raak 1-0. Een treffer die naar later bleek 3 punten waard was. Nooit Gedacht kreeg in de tweede helft dankzij het vele balbezit drie grote kansen waarvan twee in de vijf meter maar gelukkig werden ze allemaal gemist. De keeper van Den Dungen Ties Kooijmans redde zijn team zoals al vaker dit seizoen. Aangezien Den Dungen uit de spaarzame mogelijkheden ook niet meer wist te scoren bleef het bij een 1-0 overwinning.