•  

Herinnering gratis blessure check door Fysio Moov

Herinnering gratis blessure check door Fysio Moov

Heb jij een blessure of terugkerende klachten? Kom naar de gratis blessure check op de club, voor de korfballende en voetballende leden van Sportclub Den Dungen!  

Het is ons doel om je zo snel mogelijk van je blessure af te helpen en/of ervoor te zorgen dat je niet geblesseerd raakt! Of je nu speler, ouder of verzorger of een bekende van bent, we hebben een team van ervaren fysiotherapeuten en sport experts klaarstaan om jullie te helpen.

Meld je aan voor de gratis blessure check op dinsdagavond 18:30-19:00 uur en zorg ervoor dat je snel geen last meer hebt tijdens het sporten. Samen zorgen we ervoor dat het voetbal- en korfbalseizoen blessurevrij en onvergetelijk wordt! 

Wil je langskomen? Aanmelden is super simpel, stuur een berichtje naar de Fysio Moov Whatsapp telefoon via telefoonnummer 06-26 86 07 92 en we zien je in de vertrouwde ruimte van de fysio op de sportclub.

 

p.s. kun je niet op dinsdagavond stuur ook dan een berichtje naar bovenstaand nummer, zodat we de blessure check op onze vestiging kunnen inplannen.

 

Fysio Moov

Terug naar het overzicht