•  

Contract hoofdtrainer voetbal Kevin van Emmerik verlengd

Contract hoofdtrainer voetbal Kevin van Emmerik verlengd

Het bestuur van SC Den Dungen en hoofdtrainer Kevin van Emmerik zijn in goed overleg tot overeenstemming gekomen om het contract met Kevin te verlengen voor het seizoen 2024-2025.

In de afgelopen jaren heeft hij aangetoond de juist persoon te zijn om aan onze talentvolle selectie leiding te geven. Afgelopen seizoenen heeft Den Dungen zich tot een stabiele derdeklasser gevormd die regelmatig geroemd wordt om het verzorgde en goede voetbal. Er is een duidelijke chemie tussen Kevin, de staf, begeleiders en spelers zichtbaar, wat mede aangeeft dat de ingeslagen weg succesvol is.

Het bestuur en Kevin zijn dan ook blij dat de samenwerking wordt verlengt en kijken vol vertrouwen vooruit!

Daarnaast zijn wij verheugd om te melden dat Joost de Kort zich vanaf januari 2024 bij de technische staf van de selectie zal voegen. Hij zal Kevin als assistent-trainer gaan ondersteunen tijdens de trainingen en wedstrijden. Joost is geen onbekende binnen de selectie. Hij is als speler jarenlang een vaste waarde geweest in het eerste elftal van Den Dungen en heeft daarna binnen technische staf verschillende rollen gehad, waarin hij zijn meerwaarde heeft bewezen. Wij wensen Joost veel succes toe.

Bestuur SC Den Dungen

 

 

Terug naar het overzicht