•  

Grote Finale "Ons Clubhuis" Trapt de bal op de Lat 2022-2023 en uitreiking "Voetballer van het Seizoen" 2022-2023

Zondag 14 mei is het dan weer zover dat we voor de 12de keer het kampioenschap "latje trappen" houden. In de rust van de wedstrijd Den Dungen 1 - Schadewijk 1 zal dit evenement plaatsvinden. Ook diegene welke het winnend lot heeft gaat "latje Trappen" en kan zich ook plaatsen voor deze grote finale. In deze finale gaat het niet alleen om de eer maar ook om de hoofdprijs geschonken door "Marjorca-Bar, Herberg de Poeling". Alle finalisten zullen om en om 3 pogingen krijgen om de lat te raken. Wij hopen dat het een spannende finale wordt, onderstaande 6 personen hebben zich geplaatst en hier kan dus nog 1 persoon bijkomen.

A.s. Zondag wordt dit mede mogelijk gemaakt door:

V.D. Bersselaar grond en infra werkzaamheden

En

Kuipers Stucwerken

Voetballer van het seizoen
Zondag 14 mei wordt de gouden schoen uitgereikt aan de voetballer van het seizoen 2022-2023. Met nog 1 thuis wedstrijd te gaan zijn er nog 5 spelers die kans maken op deze prachtige titel. Dit zijn Stijn Lamers, Bjorn de Kort, Thies Kooijmans, Luuk van Loon en Remco Kersten. De verkiezing 'Voetballer van het seizoen' wordt mede mogelijk gemaakt door Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V.

Optreden Life Dance.
Direct na de wedstrijd zal Life Dance een weergaloos optreden verzorgen, dus blijf alle nog even om dit spektakel te aanschouwen.

Verder willen wij alle sponsoren welke het afgelopen seizoen een bijdragen hebben geleverd hartelijk danken, en hopelijk mogen we het volgend seizoen weer een beroep op jullie doen!

Terug naar het overzicht