•  

Bezoek van de Sint en zijn Pieten

Voor onze jongste voetballers breken er spannende tijden aan. Op voetbalgebied is men aangeland bij de periode dat er prijzen vergeven gaan worden. En wie wil er nou niet als herfstkampioen bekroond worden?

Naast de boeiende partijtjes voetbal die onze jeugdige talenten gaan spelen, gaat de aandacht de komende weken uiteraard vooral uit naar het Sinterklaasfeest. Ook binnen onze vereniging wordt de grote kindervriend met zijn assistenten onthaald. Speciaal voor de E- en F-pupillen hebben de mensen van de Commissie Nevenactiviteiten een Sinterklaasfeestje georganiseerd in onze kantine.

Er zullen ongetwijfeld lovende woorden door de Sint gesproken worden over de mooie prestaties van onze jongste leden, de sinterklaasliedjes zullen uit volle borst worden meegezongen en er zal natuurlijk voor iedereen iets lekkers en een pakje zijn.

Bij de voetbalclub zal men proberen in deze spannende tijd op een ontspannen wijze het Sinterklaasfeest te vieren! En dat gaat lukken! Verderop in dit clubblad treffen de kinderen de officiële uitnodiging aan.

Terug naar het overzicht