•  

Geen rondvraag!

De vorige week gehouden Algemene Ledenvergadering verliep uiterst vlot. Klip en klaar werd aan de aanwezige leden aangegeven op welke wijze in het afgelopen seizoen bestuurlijk de zaken geregeld waren, wat voor financiële gevolgen dit had en hoe we denken in de toekomst verder te moeten met onze voetbalclub. Natuurlijk was het privatiseringsvoorstel een belangrijk onderwerp van bespreking. U leest er meer over in de rubriek “ Uit de bestuurskamer”.

Naast al die “ zware” agendapunten brengt de rondvraag meestal wel iets luchtigs met zich mee. De rondvraag heeft zo zijn charmes aan het eind van zo’n serieus en verplicht nummer als een jaarvergadering. Dit keer echter had geen van de aanwezigen er behoefte aan kort voor de sluiting van de vergadering nog iets ter tafel te brengen. Alles was duidelijk!

Niet geheel ten onrechte werd vanwege het ontbreken van de laatste vragenronde geconstateerd dat hiermee een compliment uitgedeeld werd aan de wijze waarop het bestuur met haar leden communiceert! Helder en duidelijk verschijnen via clubblad en website de zaken die binnen het bestuur besproken worden. Eens temeer werd tijdens de jaarvergadering duidelijk dat zulks bijzonder gewaardeerd wordt! Een club is van de leden, zo hoort het te zijn en te blijven…ook bij onze voetbalclub! Of dit zo is? Vraag het je elke week af……….maar wacht er niet mee tot de rondvraag van volgend jaar…!!

Terug naar het overzicht