•  

Met dank aan onze sponsors!

We hoeven niemand binnen onze vereniging uit te leggen dat sponsoring een belangrijke inkomstenbron is voor een gezonde financiële huishouding. Vanwege de geldelijke bijdragen van sponsors kunnen we zaken regelen die een toegevoegde waarde hebben voor het verenigingsplezier van onze leden. Zo zijn we in de gelegenheid voor onze jeugdleden door het jaar heen diverse mooie nevenactiviteiten te organiseren en kunnen onze spelers zich van hoog tot laag en van jong tot oud in een prachtige outfit presenteren. Een aantal teams beschikt zelfs over inloopshirts en trainingspakken!

Natuurlijk krijgen bedrijven meer naamsbekendheid als ze onze voetbalclub financieel steunen, maar sponsoring is toch vooral een vorm van vrijgevigheid.

Onze commissie Financiën (o.a. verantwoordelijk voor sponsoring) onderhoudt de contacten met reeds aanwezige sponsors, maar blijft ook initiatieven ontplooien om particulieren en bedrijven te interessen voor geldelijke steun. Dat kan via shirtsponsoring, een advertentie in het clubblad, via de club van 50, door middel van een reclamebord of anderszins (b.v. in de vorm van dienstverlening/ levering materialen).

Voor bestuur en leden is van belang hierbij te onderkennen dat sponsors het onze voetbalclub vooral gunnen!

En daar zijn wij ze zeer dankbaar voor!

Terug naar het overzicht