•  

Dankbetuiging van familie Kastelijn

Zo’n dertig jaar lang hebben wij de kantine van de voetbalclub gerund. We pakten dat klusje lang geleden eens op om ook iets voor de voetbalvereniging te willen doen. Het werden misschien wel een paar jaartjes meer dan we ons voorgenomen hadden, maar spijt hebben we er nooit van gehad. We beleefden veel plezier met en onder de leden van de voetbalclub.

Op onze afscheidsreceptie, die ons aangeboden werd door de RKVV Den Dungen werd ons extra duidelijk hoezeer ons werk in al die jaren gewaardeerd is!

Hartelijk dank aan het bestuur, de seniorenelftallen, de supporters, de jeugdafdeling, de Voetbalondernemers en alle vrienden en bekenden die ons bedankten. We waren blij met de mooie woorden die tot ons gesproken werden en verrast door de vele attenties die we mochten ontvangen. Vooral ook de grote opkomst deed ons goed!

Natuurlijk blijven we bij de voetbalclub betrokken, maar dan wel in een andere rol. Arnold en Ine wensen we veel succes en tot jullie allen zeggen wij, bedankt en tot ziens op het sportpark!

Gerard en Bep Kastelijn

Terug naar het overzicht