•  

Afscheid

De laatste speeldag van de competitie is per definitie ook altijd een dag van afscheid nemen. Om de voor hen moverende redenen besluiten leden en bij onze club betrokken functionarissen om hun voetballoopbaan te beëindigen of hun taken neer te leggen.

Scheidsrechter Theo van Dijk werd bedankt voor bewezen diensten en bij verschillende teams werd op soms emotionele wijze een aantal ploeggenoten uitgezwaaid! Het valt ook niet mee om een stel goede maten waarmee je jarenlang op plezierige wijze je favoriete hobby hebt mogen uitoefenen, moet gaan verlaten. Allemaal dank voor jullie inzet!

We hopen dat jullie fijne herinneringen bewaren aan onze voetbalvereniging.

Ontroerend was ook de wijze waarop namens de voetbal- en supportersclub aandacht besteed werd aan het naderend afscheid van trainer Frank Kusters en zijn vrouw Louise. De tijd in Den Dungen was waardevol en succesvol! Frank en Louise hebben in de drie jaren dat ze bij voetbalclub Den Dungen betrokken zijn onder bijzondere omstandigheden een hechte band gekregen met veel mensen in en rond de club. De binding met onze club zal blijven, want zowel Frank als de jongste zoon blijven voetballend actief bij Den Dungen.

Frank, Louise en kinderen, het ga jullie goed! Het is goed te mogen ervaren dat we in verenigingsverband op meer dan alleen het sportieve vlak iets voor elkaar mogen betekenen!

Terug naar het overzicht